Parallax Scroll

O podjetju

Spoštovani,

Najprej se Vam predstavimo. Smo manjše družinsko podjetje, ki se ukvarjamo z avtobusnimi in kombi prevozi. Naši začetki segajo vse v leto 1986. V tem času se je število zaposlenih povečalo in ravnotako vozni park.

Danes podjetje posluje s sedmimi zaposlenimi, izkušenimi vozniki, katerim ni ovira opraviti prevoz v Sloveniji ali v tujini.   Poslovno sodelujemo z agencijami iz Slovenije in tujine in ravnotako s šolami, društvi, podjetji ter posamezniki.   Uspešno premagujemo finančne stiske in imamo že tretje leto zapored bonitetno oceno AAA.

Podjetje je sedaj na zunaj bolj prepoznavno  z logotipom  KLEMENČIČ - avtobusni in kombi prevozi. Ima 4 velike sodobne turistične  avtobuse, 3 minibuse in 3 kombije. V zadnjem letu pa smo vozni park posodobili z 4 novimi VIP vozili. Z njimi se lahko popeljete na krajše ali daljše izlete po Sloveniji ali tujini. Naš vozni park si lahko ogledate na spletni strani www.prevozi-klemencic.si

Nudimo Vam avtobusne in kombi prevoze na izlete, potovanja, šolske izlete, tekmovanja, službene zabave, rojstnodnevna praznovanja, poroke, transferje na letališča, za podjetja nudimo prevoz poslovnih partnerjev, delavcev v službo in iz nje.

Prosimo Vas, da nas kontaktirate preko mejla Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pa na telefonsko številko 031/655-629 - Lovro.

https://www.companywall.si/image/bonitet?id=61025&type=2&y=2019&v=v260gold

Naslov

Stara oselica 44
4224 Gorenja vas
Slovenija

Google maps lokacija

Copyright Avtobusni prevozi Klemenčič © 2019. Vse pravice pridržane. Avtor strani Enter Point Slovenija  O piškotkih na spletni strani